Zakelijke verzekeringen

Jouw bedrijf in Lelystad goed verzekerd hebben? We hebben een ruim pakket aan zakelijke verzekeringen. Je kunt bij ons terecht voor verzekeringen voor jouw bedrijfsgebouw, inventaris, maar ook voor verzekeringen op het gebied van bedrijfsschade, vervoer en transport bieden we aan.

Ook als werknemer of ondernemer zelf kun je bij ons terecht. Daarnaast bieden we verzekeringen op het gebied van rechten en plichten, denk hierbij aan een rechtsbijstandverzekering.

Particuliere verzekeringen

Je kunt de premie van onze particuliere verzekeringen direct online berekenen, maar we raden je aan om langs te komen op ons kantoor in Lelystad. Wanneer je een afspraak met ons maakt, kunnen we je direct adviseren en kun je zo een verzekeringspakket op maat afsluiten.

Wanneer je jouw premie online berekent, kunnen we je niet direct adviseren. Dit heeft als gevolg dat je zelf verantwoordelijk bent voor de manier waarop je jouw verzekering afsluit.

We bieden particuliere verzekeringen aan op het gebied van verkeer en vervoer en wonen en huis, zoals een inboedelverzekering. Voor verzekeringen op het gebied van gezin en gezondheid, vakantie en recreatie, werk en inkomen, maar ook voor jouw hypotheek kun je bij ons terecht.

Voordelen verzekeringen Lelystad

 • Je krijgt bij ons advies op maat over jouw verzekeringspakket.
 • Eén van onze verzekeringsexperts geeft je een persoonlijk advies.
 • We bieden je scherpe premies en de beste voorwaarden.
 • We bieden verzekeringen die passen bij jou en jouw bedrijf.

Verzekeringen in Lelystad nodig?

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie over onze verzekeringen in Lelystad? Neem hieronder dan gerust een contact met ons op. We spreken graag met je af op ons kantoor in Lelystad om je persoonlijk te adviseren over jouw verzekeringen in Lelystad.

  Contactgegevens

  De Boer Makelaardij

  Muntstraat 141

  8232 WB Lelystad