Mieke Koster

Mieke is een ervaren adviseur in de nieuwbouw en goed bekend in ons werkgebied. Wij verkopen nu reeds vijftien jaar nieuwbouw in Lelystad.

Niels de Boer

Niels is verantwoordelijk voor de bestaande bouw in ons werkgebied. Daarnaast richt hij zich op de marketingactiviteiten van ons kantoor.

Wesley van Oosten

Wesley is de assistent-makelaar en vooral bezig met de bestaande bouw in ons werkgebied.

John van der Meer

John is Erkend Financieel Adviseur (EFA) en onze vestigingsleider . Onze specialist in woning financieringen. Hij kijkt altijd verder dan alleen uw hypotheek. Hij is bewezen deskundig en altijd up-to-date. Door zijn persoonlijke benadering en integere aanpak creëert hij inzicht en overzicht.

Marlies Bootsma

Marlies is onze Register Makelaar en Taxateur (RMT). Zij verzorgt de taxatie als u een hypotheek nodig heeft voor de aankoop van een nieuwe woning of voor het oversluiten van een nieuwe hypotheek. Deskundig, zorgvuldig en snel!

Sanderien de Boer

Sanderien is onze binnendienst medewerker en taxateur in opleiding. Samen met Soraya plant zij nauwkeurig de afspraken in de agenda en ondersteunt zij de makelaars bij de bestaande bouw en de nieuwbouwprojecten.