Wanneer heb je een taxatie nodig?

Het laten taxeren van een woning kan verschillende redenen hebben. Een taxatie is nodig wanneer je een woning wil kopen of verkopen, dit geeft je hypotheekverstrekker duidelijkheid in de waarde van de woning. Ook in verband met successierechten is een taxatie van een woning nodig. In dit geval maakt een woning deel uit van nalatenschap na overlijden en is de taxatie nodig voor aangifte van de successierechten.

Wat heeft invloed op de waarde van je huis?

Tijdens een taxatie zijn er verschillende factoren van invloed op de waarde van jouw woning. Dit zijn bijvoorbeeld zaken als inhoud, oppervlakte en de staat van onderhoud van de woning. Ook kijken we naar andere aspecten, zoals de ligging en omgeving van de woning. Al deze zaken worden in het rapport dat we opstellen toegelicht.

Voordelen van onze taxatiedienst

Onze taxatiedienst is gecertificeerd en ingeschreven in het register van de Stichting Certificering Voor Makelaars. Je kunt erop vertrouwen dat wij kwaliteit leveren. Onze rapporten worden opgesteld conform het laatste model woningfinanciering dat is vastgesteld door het CHF (Contactorgaan Hypothecair Financiers) en de brancheverenigingen.

Daarnaast zijn onze taxaties scherp geprijsd en ontvang je snel en professioneel het rapport dat je nodig hebt. Onze diensten staan zeer goed bekend in Lelystad en de regio; we zijn zelfs de grootste NVM-makelaar in Lelystad.

Taxateur Lelystad nodig?

Ben jij nu op zoek naar een taxateur Lelystad en wil jij je woning in Lelystad laten taxeren? Neem dan gerust contact met ons op, onze taxateurs staan voor jou klaar en helpen jou graag.

    Contactgegevens

    De Boer Makelaardij

    Muntstraat 141

    8232 WB Lelystad