Hypotheek herberekenen?

Ook als je geen nieuwe woning hebt gekocht, kan het slim zijn om eens langs te gaan bij onze hypotheekadviseur in Lelystad. Door de lage rente van dit moment is het voor veel huiseigenaren interessant om nog eens naar hun hypotheek te kijken. We nodigen je van harte uit om dit met onze hypotheekadviseur te bespreken.

Aspecten die van invloed zijn op jouw hypotheek

Bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk om rekening te houden met zaken zoals je gezinssituatie, andere verplichtingen, je fiscale positie en werk. Deze aspecten hebben allemaal invloed op je woonlasten. Ook is het slim om naar de toekomst te kijken en je verdere ambities in overweging te nemen.

Daarnaast maakt het ook verschil of je een starter of doorstromer bent. Koop je je eerste huis of wil je gaan verhuizen? Dit zijn allerlei aspecten waar je rekening mee moet houden bij het afsluiten van een hypotheek.

Voordelen van onze adviseurs

We verwelkomen je graag op ons kantoor in Lelystad voor een kosteloos oriënterend gesprek. Hierin kijken we samen met jou naar de belangrijkste aspecten van een hypotheek. Na dit gesprek heb je een gerichte indicatie van wat je kunt lenen en welke maandlasten je kunt verwachten.

Verder kun je bij ons alle banken en verzekeraars met elkaar vergelijken. We hebben contracten met alle banken en verzekeraars, waardoor we je gunstige prijzen kunnen aanbieden. Onze hypotheekadviseur geeft je een volledig onafhankelijk advies, waarbij hij kijkt naar jouw persoonlijke situatie. Op deze manier kunnen we je de laagste maandlasten en de beste voorwaarden bieden.

Hypotheekadviseur Lelystad nodig?

Wil je graag meer informatie over wat een passende hypotheek voor jou zou zijn? Neem dan eens contact met onze hypotheekadviseurs in Lelystad op, we helpen jou graag verder.

    Contactgegevens

    De Boer Makelaardij

    Muntstraat 141

    8232 WB Lelystad