Zeepaert 10

8242 JG Lelystad
€ 575.000,- k.k.
3kamers
177 m2wonen
266 m2perceel

Algemene informatie

Aanvaarding
In overleg
Type woning
Geschakelde woning
Energieklasse
A+

Omschrijving

Op een schitterende locatie aan de kust van Lelystad, gelegen instapklare geschakelde woning (type semi-bungalow) met een slaapkamer en badkamer op de begane grond! Daarnaast is deze goed onderhouden woning voorzien van een riante woonkamer, een woonkeuken met een luxe inbouwkeuken en 2 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. De woning is gebouwd in 2001, gesitueerd op een hoekperceel van 266 m2 eigen grond en biedt met een woonoppervlakte van 177 m2 een heerlijk ruim (t)huis voor uw gezin of familie! De tuin is onder architectuur aangelegd en maakt het plaatje compleet! Daarnaast is de woning uitstekend geïsoleerd (energielabel A+) en voorzien van een warmtepomp, airco, vernieuwde HR++ beglazing en maar liefst 24 zonnepanelen, wat niet alleen bijdraagt aan een duurzame levensstijl, maar ook helpt bij het besparen op energiekosten. De woning straalt een eigentijdse sfeer uit, waarbij hoogwaardige afwerkingen zorgen voor een luxe uitstraling. Het interieur is tot in de puntjes verzorgd, waardoor je je meteen thuis zult voelen.

De woning is gelegen op loopafstand van de bruisende boulevard met diverse horecagelegenheden zoals het MJ café, De Rede van Batavia, By Lemonakis en Restaurant De Cantine. Met wonen aan de Zeepaert ervaar je thuis het ultieme vakantiegevoel! Niet alleen kun je van alles beleven op de boulevard, ook is er dicht bij de haven veel te ontdekken. Wandel maar eens door het Gondelpark of geniet van de natuur in de Oostvaardersplassen, Natuurpark Lelystad of het Belevenissenbos. Koopjesjagen doe je natuurlijk in Batavia Stad Fashion Outlet met meer dan 150 winkels van internationale modemerken! Langs de kilometerslange kustlijn van Lelystad beoefen je watersport, maar ook zijn de tennisbaan, golfbaan en voetbalvelden dichtbij.

Ondertussen is alledaags gemak goed bereikbaar, scholen en supermarkten liggen op fietsafstand. Werk je buiten Lelystad? Via de A6 rijd je in 45 minuten naar Utrecht of Amsterdam. Ga je liever met het openbaar vervoer? De bushalte ligt op 5 minuten loopafstand en het NS station van Lelystad is slechts 12 minuten fietsen.

Kortom: deze luxe geschakelde woning is tot in de puntjes afgewerkt en zo te betrekken. Mis deze kans niet en kom dit prachtige huis zelf ervaren!

Indeling;
Begane grond:
Entree/hal met de meterkast en toegang tot de woonkeuken en woonkamer. De riante woonkamer (ca. 59 m2) is maar liefst 11.62 m. breed en voorzien van een schitterende houten parketvloer (Afzelia) in visgraatmotief, een sfeervolle gashaard (Bellfires), een lichtkoepel met elektrische zonwering (voor extra lichtinval), airco (2022, warmte/koelen) en geeft middels 2 schuifpuien toegang naar de onder architectuur aangelegde tuin. Ruime woonkeuken met een luxe inbouwkeuken (2009) in T-opstelling met een granieten werkblad, welke voorzien is van de volgende Miele apparatuur; koelkast (2x), vriezer, vaatwasser, stoomoven, oven, combimagnetron, koffiezetapparaat, Quooker, 4-pits inductiekookplaat en een afzuigkap. Aangrenzend treft u de bijkeuken met een op maat gemaakte kastenwand met de de wasmachine en drogeropstelling. Aan de voorzijde treft u een royale slaapkamer (ca. 27 m2) met een vaste kastenwand, een fraaie houten vloer, een schuifpui en toegang tot de moderne badkamer (2018) voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel met een dubbele wastafel, elektrische vloerverwarming, een designradiator en een inbouwradio.

1e Verdieping:
Overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers (ca. 20 en 14 m2). Keurige badkamer met een douchehoek en een wastafel. Technische ruimte met de opstelplaats van de hybride cv-ketel (2022), mechanische ventilatie box, omvormer voor de 14 zonnepanelen en veel praktische bergruimte. Moderne toiletruimte met een wastafel. De verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Tuin:
Onder architectuur aangelegde tuin met een schitterende aluminium overkapping en voorzien van meerdere terrassen met sierbestrating, borders met bomen, hagen en beplanting, siergrind, sfeerverlichting en toegang tot de praktische berging met de oppervlakte van een garage (ca. 15 m2) met de omvormer voor de 10 zonnepanelen. De tuin is onderhoudsarm aangelegd en geeft veel privacy!

* Op een schitterende locatie aan de kust van Lelystad, gelegen instapklare geschakelde woning (type semi-bungalow)
* Ruime woonkeuken met een luxe inbouwkeuken (2009) in T-opstelling met een granieten werkblad en inbouwapparatuur van Miele
* De woonkamer (ca. 59 m2) is maar liefst 11.62 m. breed en voorzien van een schitterende houten parketvloer (Afzelia) in visgraatmotief
* De woning is voorzien van een slaapkamer en badkamer (2018) op de begane grond
* 2 ruime slaapkamers en een extra badkamer op de verdieping
* De meterkast is in 2023 uitgebreid naar een 3 fase aansluiting, ter voorbereiding voor een laadpaal
* Voorzien van 24 zonnepanelen (14x 360 WP 2021 en 10x 400 WP 2023)
* Maandelijkse (voorschot)kosten voor nutsvoorzieningen: € 58,- dankzij alle energiebesparende maatregelen!
* Alle beglazing (kozijnen en schuifpuien) zijn in 2022 vernieuwd voor HR++ beglazing
* De woning is voorzien van 7 Verano rolluiken met Somfy motoren met afstandsbediening
* Alle platte daken zijn vernieuwd in 2020/2022
* Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2022/2023
* De achtergevel is gereinigd en geïmpregneerd (2020)
* Onder architectuur aangelegde tuin met een schitterende aluminium overkapping
* De berging staat in verbinding met de woning en heeft een oppervlakte van een garage (ca. 15 m2)
* Gelegen aan het Zeepaert, met alle denkbare voorzieningen vlak om de hoek!
* Woonoppervlak: 177 m2
* Kaveloppervlak: 266 m2 eigen grond
* Bouwjaar: 2001
* Energielabel: A+

Vraagprijs: € 575.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Contact en info

Heb je vragen over deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 575.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
177 m2
Inhoud
604 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Geschakelde woning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
2001
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Overdracht
Woonoppervlakte
177 m2
Perceel oppervlakte
266 m2
Inhoud
604 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
A+
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
Verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Gashaard
Bouwjaar
2022
Buitenruimte
Tuin
Voortuin
Hoofdtuin
Voortuin
Hoofdtuin oppervlakte
106 m2
Positie
Noordoost
Achterom
Nee
Kwaliteit
Aangelegd onder architectuur
Bergruimte
Soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Plat dak
Kwaliteit dak
Bitumineuze Dakbedekking
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Buitenzonwering, Airconditioning, Rookkanaal, Schuifpui, Glasvezel kabel, Domtica, Zonnepanelen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Bekijk alle specificaties

Interesse of meer weten?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze woning! Als erkende makelaar staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om een bezichtiging in te plannen.

bureauhanze

    Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.