Saerdam 265

8242 JM Lelystad
€ 525.000,- k.k.
3kamers
156 m2wonen
152 m2perceel

Algemene informatie

Aanvaarding
In overleg
Type woning
Tussenwoning
Energieklasse
A

Omschrijving

Op een schitterende locatie aan de kust van Lelystad, gelegen instapklare eengezinswoning met 3 ruime slaapkamers (mogelijkheden voor 4), een moderne inbouwkeuken, een keurige badkamer, een aangebouwde aluminium serre en een riante inpandige garage. Vanuit uw woonkamer heeft u een schitterend weids uitzicht over het Markermeer met voorbijgaande schepen en aan het einde van de dag een fraaie zonsondergang. De woning is gebouwd in 2003, gesitueerd op een perceel van 152 m2 en biedt met een woonoppervlakte van 156 m2 een heerlijk ruim (t)huis voor uw gezin of familie! Daarnaast is de woning uitstekend geïsoleerd (energielabel A) en voorzien van maar liefst 16 zonnepanelen, wat niet alleen bijdraagt aan een duurzame levensstijl, maar ook helpt bij het besparen op energiekosten.

De woning is gelegen op loopafstand van de bruisende boulevard met diverse horecagelegenheden zoals het MJ café, De Rede van Batavia, By Lemonakis en Restaurant De Cantine. Met wonen aan de Saerdam ervaar je thuis het ultieme vakantiegevoel! Niet alleen kun je van alles beleven op de boulevard, ook is er dicht bij de haven veel te ontdekken. Wandel maar eens door het Gondelpark of geniet van de natuur in de Oostvaardersplassen, Natuurpark Lelystad of het Belevenissenbos. Koopjesjagen doe je natuurlijk in Batavia Stad Fashion Outlet met meer dan 150 winkels van internationale modemerken! Langs de kilometerslange kustlijn van Lelystad beoefen je watersport, maar ook zijn de tennisbaan, golfbaan en voetbalvelden dichtbij.

Ondertussen is alledaags gemak goed bereikbaar, scholen en supermarkten liggen op fietsafstand. Werk je buiten Lelystad? Via de A6 rijd je in 45 minuten naar Utrecht of Amsterdam. Ga je liever met het openbaar vervoer? Het NS station van Lelystad is slechts 13 minuten fietsen.

Kortom: een schitterende en uitstekend geïsoleerde woning aan de kust van Lelystad, met alle denkbare voorzieningen vlak om de hoek!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met de meterkast, toiletruimte, trapopgang naar de verdieping en toegang naar de woonkeuken en de inpandige garage (ca. 24 m2). De garage is voorzien van een nieuwe elektrische garagedeur (2021), veel praktische bergruimte en een deur naar de tuin. De garage kan eventueel worden omgebouwd naar een praktijkruimte of kan dienen als extra woonruimte. Aan de achterzijde bevindt zich de sfeervolle woonkeuken met een moderne inbouwkeuken in dubbele opstelling, welke voorzien is van de volgende apparatuur; koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, 5-pits gaskookplaat (incl. wokbrander) en een afzuigkap. De begane grond is voorzien van een fraaie tegelvloer in antracieten kleurstelling.

1e Verdieping: (woonverdieping)
Riante woonkamer van maar liefst 51 m2 met grote raampartijen (met veel lichtinval), een Frans balkon aan de achterzijde en een dubbele schuifpui aan de voorzijde met een schitterend weids uitzicht over het Markermeer met voorbijgaande schepen en aan het einde van de dag een fraaie zonsondergang. Hier ervaar je het ultieme vakantiegevoel! Op deze verdieping bevindt zich ook een 2e toilet en een praktische bergkast. De verdieping is voorzien van een fraaie houten vloer met een whitewash finishing.

2e Verdieping:
Overloop met een lichtkoepel en toegang tot 3 ruime slaapkamers (ca. 15 / 14 / 9 m2). Keurige, volledig betegelde badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafelmeubel, 3e toilet en een designradiator. Technische ruimte met de opstelplaats van de cv-ketel (2003), de WTW-installatie, wasmachine/drogeraansluiting, omvormer voor de 16 zonnepanelen en veel praktische bergruimte. De verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer.

Tuin: (aangelegd begin 2023)
Fraai aangelegde tuin met een ligging op het zuidoosten en voorzien van een schitterende aangebouwde aluminium serre (ca. 23 m2 / 2020) met spots en glazen schuifwanden, een terras met bestrating, kunstgras, borders met beplanting en wordt afgesloten middels houten schuttingen en een fraaie groene haag. De tuin is onderhoudsarm aangelegd en geeft veel privacy!

* Op een schitterende locatie aan de kust van Lelystad, gelegen instapklare eengezinswoning
* De woning is voorzien van 3 ruime slaapkamers (mogelijkheden voor 4)
* De woning is voorzien van een moderne inbouwkeuken en een keurige badkamer
* Vanuit uw woonkamer heeft u een schitterend weids uitzicht over het Markermeer
* De tuin is gelegen op het zuidoosten en voorzien van een schitterende aangebouwde aluminium serre (ca. 23 m2 / 2020)
* Voorzien van 16 zonnepanelen (2018) met een jaarlijkse opbrengst van 3.767 kWh
* De garage (ca. 24 m2) kan worden omgebouwd naar een praktijkruimte of kan dienen als extra woonruimte
* De originele garagedeur is vervangen voor een elektrische garagedeur (2021)
* Gelegen aan de Saerdam, met alle denkbare voorzieningen vlak om de hoek!
* Woonoppervlak: 156 m2
* Kaveloppervlak: 152 m2 eigen grond
* Bouwjaar: 2003
* Energielabel A

Vraagprijs: € 525.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Contact en info

Heb je vragen over deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Plan een bezichtiging

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 525.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
156 m2
Inhoud
587 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
2003
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
Overdracht
Woonoppervlakte
156 m2
Perceel oppervlakte
152 m2
Inhoud
587 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel, Warmte terugwininstallatie
Bouwjaar
2003
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
77 m2
Positie
Zuidoost
Achterom
Nee
Kwaliteit
Fraai aangelegd
Parkeergelegenheid
Garage
Inpandig
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Parkeeroppervlakte
22 m2
Totaal aantal garages
1
Dak
Soort dak
Plat dak
Kwaliteit dak
Bitumineuze Dakbedekking
Voorzieningen
Voorzieningen
TV kabel, Buitenzonwering, Schuifpui, Frans balkon, Glasvezel kabel, Zonnepanelen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Bekijk alle specificaties

Interesse of meer weten?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze woning! Als erkende makelaar staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en om een bezichtiging in te plannen.

bureauhanze

    Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.